Overkappingen

WAT ONZE ZWEMBADOVERKAPPINGEN ZO ANDERS MAAKT?

Het geheim van onze zwembadoverkappingen zit hem in de techniek. Zowel het ontwerp, als de gebruikte materialen en onderdelen zijn grondig doordacht en heel zorgvuldig geselecteerd. Zo gebruiken we bijvoorbeeld steevast rechte en bijzonder sterke profielen. Die zijn bovendien gepatenteerd en kan u enkel bij ons verkrijgen.

DE IDEALE MIX TUSSEN
DUURZAAMHEIDENERGIEBESPARING EN 

GEBRUIKSGEMAK

Omdat we niet kunnen kiezen tussen duurzaamheid, veiligheid, energiebesparing en onderhoudsvriendelijkheid hebben we onze telescopische terras- en zwembadoverdekkingen zo ontworpen dat ze optimaal aan elk criterium beantwoorden.

Onze overkappingen worden volledig in eigen atelier gefabriceerd en door onze eigen ervaren medewerkers geplaatst om topkwaliteit te verzekeren. We gebruiken in tegenstelling tot vele andere leveranciers ook bewust geen fragiele kunststof onderdelen of rubber die kan verduren, maar kwalitatieve materialen zoals inox, aluminium en teflon. U heeft daardoor een betrouwbare constructie die jaren meegaat. Daar zijn wij van overtuigd en daarom geven we u ook zonder twijfelen 10 jaar garantie op onze profielen en panelen.

Onze zwembadoverdekkingen voldoen bovendien niet alleen aan onze kwaliteitsnormen, maar ook aan de Franse NF P90 309 kwaliteitsnorm.

Cart
Your cart is currently empty.