een uit de hand gelopen hobby

Ons verhaal

Wij zijn Anouk en René Akkermans en wij wonen met onze 2 dochters in Sprang Capelle. We kochten ons huis in 2016 en daar was de start van onze droom: een zwembad in de tuin!

Na een flinke zoektocht en bezoeken aan alle zwembadleveranciers die we maar konden vinden kwamen we in gesprek met een productiebedrijf van zwembaden. Er was 1 eis om daar direct in te kopen en dat was het hebben van een dealerbedrijf. Revie Pools was direct geboren. In eerste instantie voor 1 zwembad maar al snel kwamen vrienden en bekenden met het verzoek of we ook voor hen een zwembad konden regelen.

www.reviepools.nl was geboren. Nog steeds “voor de grap” en nog steeds “een hobby”. 

Inmiddels plaatsen we wekelijks zwembaden, zwembad overkappingen, lamellendekken, renoveren we zwembaden en helpen we met ons netwerk aan ZZP’ers iedereen met een zwembad.

Missie

Opdrachtgevers voorzien van hoogwaardige en betaalbare zwembaden en bijbehorende producten, samen met uitstekende service en ondersteuning.

Visie

‘n leidende speler in de zwembadindustrie worden en continu streven naar innovatie en verbetering van onze producten en service om de wensen en verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen.

Cart
Your cart is currently empty.