Onze diensten

alles voor uw zwembad

Polypropyleen zwembaden

Blijf langer genieten van uw zwembad met onze lamellenafdekking. Onze afdekking is gemakkelijk te bedienen en biedt uitzicht op uw zwembad terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen vervuiling en ongewenste gasten

Zwembad Overkappingen

Verleng het zwemseizoen en bescherm uw zwembad tegen weersinvloeden met onze zwembadoverkappingen. Onze overkappingen zijn gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en bieden uitzicht op uw zwembad, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen regen, wind en zon.

Zwembad lamellen

Blijf langer genieten van uw zwembad met onze lamellenafdekking. Onze afdekking is gemakkelijk te bedienen en biedt uitzicht op uw zwembad terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen vervuiling en ongewenste gasten

Polyester zwembaden

Kosteneffectief: Polyester zwembaden zijn een van de goedkoopste opties op de markt, waardoor het een betaalbare optie is voor veel mensen.

zwembad Onderhoud

Laat onze ervaren technici het onderhoud voor u verzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw zwembad. Van regelmatige inspecties en reiniging tot reparaties en vervanging van onderdelen – wij nemen alles uit handen.

Randstenen & Tegels

Keramische randstenen en terrastegels zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, slipbestendig en gemakkelijk te leggen. Doordat ze in alle kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn is het één van de fraaiste materialen voor je zwembad omgeving.

FAQ

Revie Pools neem de zorgen voor plaatsing uit handen maar de plaatsing zelf niet in het geheel. Het grond- vloeren & aanvulwerk dient de opdrachtgever zelf te doen. Echter de overzicht van het project en het schakelen met de door de opdrachtgever gekozen partijen (hoveniers) neemt Revie wel uit handen evenals het aansluiten van het bad en de technische installatie. Hiermee blijft iedereen bij zijn vak. Revie Pools kan geen betonvloeren storten en een betonvloeren storter kan geen zwembaden aansluiten.

Alle techniek die we leveren kent fabrieksgarantie. De zwembaden hebben afhankelijk van de gemaakte keuze garanties tussen de 2 en de 10 jaar.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen voor een polyester zwembad:

 1. Gemakkelijk te installeren: Polyester zwembaden zijn gemakkelijk en snel te installeren, waardoor de tijd en de kosten die nodig zijn om het zwembad op te bouwen verminderen.

 2. Duurzaam: Polyester is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen vervorming en veroudering, waardoor het zwembad langer meegaat.

 3. Kosteneffectief: Polyester zwembaden zijn een van de goedkoopste opties op de markt, waardoor het een betaalbare optie is voor veel mensen.

 4. Veelzijdig: Polyester zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, groottes en kleuren, waardoor er voor iedereen een geschikte optie is.

 5. Gemakkelijk te onderhouden: Polyester zwembaden vereisen weinig onderhoud en kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een vochtige doek.

A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
 1. Licht gewicht: Het is lichter dan andere materialen, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en te installeren is.

 2. Duurzaamheid: Het is slijtvast en weerbestendig, waardoor het langer meegaat dan andere materialen.

 3. Kosteneffectief: Het is goedkoper dan andere materialen, waardoor het betaalbaar is voor meer mensen.

 4. Gemakkelijk schoon te maken: Het materiaal is glad en resistent tegen bacteriën en schimmels, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is.

 5. Veelzijdigheid: Het is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor er altijd een zwembad beschikbaar is dat aan de wensen van de klant voldoet.

 1. Duurzaamheid: Keramische tegels zijn zeer duurzaam en slijtvast, waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben.

 2. Hygiëne: Keramische tegels zijn gemakkelijk schoon te houden en bieden een hygiënische omgeving voor het zwembad.

 3. Verschillende ontwerpen: Er zijn veel verschillende soorten keramische tegels met verschillende kleuren, dessins en afwerkingen, zodat er altijd een stijl is die past bij de wensen van de gebruiker.

 4. Water- en weerbestendig: Keramische tegels zijn water- en weerbestendig, waardoor ze geschikt zijn voor buitenomgevingen en weerstand bieden tegen vervaging en beschadiging door weersomstandigheden.

 5. Gemakkelijk te installeren: Keramische tegels zijn eenvoudig en snel te installeren, waardoor de installatie van de tegels meestal minder tijd en inspanning vergt dan andere materialen.

Er zijn verschillende redenen om een zwembadoverkapping aan te schaffen:

 1. Bescherming: Een zwembadoverkapping beschermt het zwembad tegen vervuiling, bladeren, vuil en andere verontreinigingen die het zwembad schoon houden.

 2. Energiebesparing: Een zwembadoverkapping houdt de warmte van het zwembad vast, waardoor er minder energie nodig is om het water op temperatuur te houden.

 3. Veiligheid: Een zwembadoverkapping biedt extra veiligheid voor kinderen en huisdieren, waardoor ze niet zomaar het zwembad in kunnen vallen.

 4. Uitbreiding zwemseizoen: Een zwembadoverkapping maakt het mogelijk om het zwembad langer te gebruiken, ook tijdens koelere maanden.

 5. Verbetering uiterlijk: Een zwembadoverkapping kan het uiterlijk van het zwembad en de omgeving verbeteren en aanpassen aan de specifieke smaak en stijl van de gebruiker.

A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
Cart
Your cart is currently empty.